VERKOPEN & AANKOPEN

Het is altijd weer een feestje als de verkoop of aankoop die ik heb mogen doen tot een mooi resultaat heeft geleid en de samenwerking met verkopers en kopers naar alle tevredenheid is verlopen. Hier een aantal van mijn verkopen.

Verkocht

Kotter 1, Wijk Bij Duurstede
Uitvliegen

Uitvliegen

Familie Bannink - Roest
En dan is daar het moment dat je kinderen op het punt staan om hun eigen leven te gaan opbouwen en je als ouders ook nieuwe keuzes gaat maken. Voor Ans en Peter was het de wens om in een woning met meer buitenruimte te kunnen wonen. Liefst levensloop bestendig. De bungalow die ze vonden, voldeed aan al die wensen. Dat we hun woning snel verkochten, was heel fijn. Voor de dochters wel even een momentje om afscheid te nemen van hun geboortehuis. Betekent wel dat ze er goede herinneringen aan hebben en dat ongetwijfeld meenemen om een fijn eigen thuis te maken. 

Verkocht

Brinkhove 19, Zeist
Afscheid nemen

Afscheid nemen

Familie Ooms
Soms is een verkoop ook een definitief afscheid. Dan wordt er van zowel een ouder als van de woning afscheid genomen. Als familie is dan veel te regelen en samen overeen te komen. Zeker als er 7 leden zijn. Al ging de verkoop niet zo snel als gehoopt en verwacht, het is toch goed afgelopen. Met het sluiten van deze deur kwam er een eind aan een tijdperk. 

Verkocht

Prof. Wentlaan 10, Utrecht
Best of both worlds

Best of both worlds

meneer & mevrouw Schepen
"Wij zijn prima bijgestaan in onze verandering van woonplek. Mevrouw. Overbeek had ruime aandacht voor alles wat er bij kwam kijken. Ze was niet alleen gericht op de verkoop van ons huis." 
Als je na ruim 30 jaar je huis verlaat en naar een appartement verhuist, is dat niet niks. Daar neem ik graag de tijd voor, want het is meer dan heel veel spullen in dozen pakken of wegdoen. Er wordt ook een stuk geschiedenis achtergelaten. Maar het was een mooie verkoop. Tijd voor meneer en mevrouw in een comfortabel appartement met alle voorzieningen om de hoek en daarnaast heel vaak genieten in hun tuin van hun optrekje in Friesland. Alle tijd om te genieten van best of both world.

Verkocht

Muurzwaluw 42, Veenendaal
Mooi nieuw avontuur

Mooi nieuw avontuur

Robert & Elly
"Ellis is zeer vakkundig en behulpzaam. Zij begeleid je, neemt de tijd en legt de zaken goed uit. Heeft een goede kijk op de markt. Groot voordeel van deze persoonlijke makelaar is het directe contact dat makkelijk en soepel verloopt. Wij hebben prettig samengewerkt met Ellis wat tot een mooi resultaat heeft geleid."
Wat ontzettend fijn als je werk zo wordt gewaardeerd. Dat maakt het zo leuk: blije opdrachtgevers!

Verkocht

Onderweg 69, Arkel
Nieuwe uitdagingen

Nieuwe uitdagingen

Hanane & kleine Lina
"Top makelaar die heel flexibel is. Denkt mee en staat klaar voor je.
Een makelaar die veel kennis heeft. Eerlijk is en zeker betaalbaar! 
Enorm bedankt Ellis!"
Ik mocht voor de 2e keer de verkoop verzorgen van Hanane. 
Het was weer een feestje om samen te werken!

Verkocht

Zaan 27, Wijk bij Duurstede
Moeder aarde

Moeder aarde

Simone
"Bedankt voor alle goede zorgen!" Voor de verkoopster van de Zaan begint een mooi nieuw avontuur met haar dochter en gezin in Limburg. Haar grote passie 'veganistisch koken' gaat zij combineren met de opzet van een eigen voedselbos. En daarbij nog alle mooie plannen die zij heeft voor de toekomst.

Verkocht

Prof. Wentlaan 15, Utrecht
Voor het gemak

Voor het gemak

Trudy
"Het contact met Ellis was heel vriendelijk, persoonlijk, open en met respect verlopen. 
De informatie en de afspraken waren helder, met kennis van zaken en zeer betrouwbaar. 
Er was genoeg ruimte voor eigen inbreng en alles is in een plezierig overleg geweest."
Als je na zoveel jaren gaat verhuizen dan is het wel zo fijn als je op een goede manier afscheid van je woning kan nemen. Gelukkig hebben we daar alle tijd voor kunnen nemen. Trudy koos voor een appartement waar zij onbezorgd van haar pensioen kan gaan genieten.

Verkocht

Hoogstraat 60, Wijk bij Duurstede
Going South

Going South

Silke, Tim, Olivia & Lisa Lou
De verkoop ging heel snel. De aankoop van het nieuwe huis duurde wat langer. Dat is dan toch wel even spannend. Maar alles kwam goed en daarmee is voor de verkopers van de Hoogstraat 60 wel een droom in vervulling gegaan:zij  zijn nu de trotse bezitters van een mooie boerderij met mini camping en B&B in Limburg.