Je bent op zoek naar een koopwoning in de provincie Utrecht. Ergens tussen Utrecht, Wijk bij Duurstede en Veenendaal. Maar wat zoek je precies? Wat zijn je woonwensen?
Zoek je en eengezinswoning of een appartement? Hoeveel ruimte heb je nodig?
Wil je een rustige buurt of juist wat reuring? Wat is je budget?
Maar ook: waar moet bouwkundig en juridisch op worden gelet?
Heel fijn als er dan iemand met je meekijkt, adviseert en die verstand van zaken heeft.
Ik ben graag die adviseur voor jou.

Welke stappen gaan we zetten voor jouw aankoop?

1. Om een goed idee te krijgen van jouw wensen en wat mijn rol kan zijn in het vinden van de juiste woning beginnen we met een gesprek bij jou thuis of waar het jou uitkomt. Zowel binnen als buiten kantoortijden. Dit is geheel vrijblijvend en bedoeld om nader kennis te maken. Ik leg je uit hoe ik werk en wat mijn toegevoegde waarde voor jou kan zijn. Nu gaat het bij elke goede samenwerking ook om de klik. Denk je dat je aan mij de juiste partner hebt dan gaan we zo snel mogelijk aan het werk.

2. Na de opdrachtbevestiging getekend en je zoekprofiel aangemaakt te hebben, gaan we bezichtigingen inplannen. We zullen samen veel woningen bekijken om je woonwensen goed scherp te krijgen. En waar jij misschien vanuit je gevoel kijkt, kijk ik met een realistische en professionele blik naar de bouwkundige staat en de omgeving en kan ik je een onafhankelijk advies geven. Heb je het droomhuis gevonden dan gaan we overleggen, onderzoeken en bepalen hoe we de onderhandeling gaan voeren. Alles in overleg met jou, maar met mijn kennis en ervaring om tot een reëel bod te komen.

3. Het droomhuis is gevonden en je bod is geaccepteerd! Bouwkundig is alles gecheckt, de koopakte akkoord en de financiering rond. Na de eindinspectie rest enkel nog de handtekening bij de notaris en de missie is geslaagd. Maar ook als je daarna nog vragen hebt, kun je me altijd bellen.

Contact

Zoek je een eigen koopwoning?

Laat me je helpen jouw droomhuis te vinden!