Ik ben Ellis Overbeek, Makelaar

Ik ben geboren en opgegroeid in Utrecht. Vanuit Utrecht ben ik via Veenendaal in 2013 midden in de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede terechtgekomen, waar ik met heel veel plezier woon.
En op deze mooie locatie besloot ik in 2021 mijn eigen kantoor te starten. 

Iedere dag weer zie ik als makelaar wat een emoties er bij de verkoop of aankoop van een huis komen kijken. Er gebeurt zoveel. Geen dagelijkse kost. Dat maakt het ook zo interessant.

Hoe mooi is het dan om deze verkopers of kopers - vanuit kennis en de nodige (levens)ervaring - bij te staan. Want dat is mijn taak: regelen, zorgen, vragen beantwoorden, zaken uitzoeken, onderzoeken en adviseren. Er alles aan doen om voor de verkoper de perfecte deal te sluiten of voor de koper zijn droomhuis te vinden.
Dus af en toe ook even wakker schudden en eerlijk zeggen waar het op staat.

Want eerlijkheid, duidelijkheid en vertrouwen zijn voor mij de basis van een goede samenwerking.
Ik vertel je van tevoren precies wat er gaat gebeuren. Wat je van mij mag verwachten en wat jouw aandeel zal zijn. Van begin tot eind hou ik je stap voor stap op de hoogte en gaan we samen het traject doorlopen. Daarbij draait het om jou en al je wensen. En ik ben jouw persoonlijke adviseur.

Dus zoek je een eerlijke, recht door zee professional met aandacht die jouw steun en toeverlaat zal zijn bij de verkoop of aankoop van dat leuke, mooie, heerlijke huis?
Ik kom graag een keer persoonlijk kennis maken en vertellen wat ik voor je kan betekenen.

Mijn werkgebied is de provincie Utrecht en strekt zich uit tussen Wijk bij Duurstede, Utrecht en Veenendaal. Hier liggen mijn roots en ben ik bekend. Je kan dan ook zeker op mijn kennis vertrouwen. 

Contact

ellis