Ik ben Ellis Overbeek, Makelaar

Als makelaar kom je achter heel veel deuren waar iedereen zijn eigen verhaal heeft en zijn unieke leven leeft. Ga je verhuizen dan neem je ook afscheid van een deel van dat leven. Dat is niet niks. Best iets om bij stil te staan.

Dus waarom de verkoop, maar ook aankoop van je huis een haastklus laten zijn in plaats van die mooie stap naar een nieuwe toekomst?
Daar wil ik je graag bij helpen. Samen bepalen we wat jouw wensen en mogelijkheden zijn en wat ik daarin voor je kan betekenen. Vanuit kennis en de nodige (levens)ervaring regel, zorg, onderzoek en adviseer ik je. Want ik ken niet alleen de emotie, maar ook het spel en de regels. Van begin tot eind sta ik je bij om de deur straks met een goed gevoel achter je dicht te trekken en een nieuwe te openen.

 

Ik ben geboren en opgegroeid in Utrecht. Vanuit Utrecht ben ik via Veenendaal in 2013 midden in de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede terechtgekomen, waar ik met heel veel plezier woon.
En op deze mooie locatie besloot ik in 2021, na 6 jaar als zelfstandig makelaar in Zeist op een makelaarskantoor gewerkt te hebben, mijn eigen kantoor te starten. 

De basis van een goede samenwerking is voor mij eerlijkheid, duidelijkheid en vertrouwen.
Ik vertel je van tevoren precies wat er gaat gebeuren. Wat je van mij mag verwachten en wat jouw aandeel zal zijn. Van begin tot eind hou ik je stap voor stap op de hoogte en gaan we samen het traject doorlopen. Daarbij draait het om jou en al je wensen. En ik ben jouw persoonlijke adviseur.

Ik kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Ik ga voor goede service, betrokkenheid en aandacht voor mijn opdrachtgevers. Dus vind je bij mij geen lange lijsten met aanbod, want ik wil alle tijd voor jou hebben.

Dus zoek je een makelaar met aandacht die jouw steun en toeverlaat zal zijn bij de verkoop of aankoop van dat leuke, mooie, heerlijke huis?
Ik kom graag een keer persoonlijk kennis maken en vertellen wat ik voor je kan betekenen.

Mijn werkgebied strekt zich uit tussen Wijk bij Duurstede, Utrecht en Veenendaal. Hier liggen mijn roots en ben ik bekend. Je kan dan ook zeker op mijn kennis vertrouwen. 

Contact

ellis